Νίκη του Ποσειδώνα στην Καστοριά

Με κυμαινόμενη απόδοση τα κορίτσια του Ποσειδώνα, νίκησαν στο κλειστό της Καστοριάς την νεανιική αλλά γυμνασμένη και μαχητική τοπική ομάδα, με 1-3 σετ. Η ανωτερότητα της ομάδας της Βέροιας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης, ούτε για ατομική κριτική των παικτριών, όμως η διακύμανση της απόδοσης της ομάδας παρά τη νίκη, είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα, χεροκρότησαν τις άξιες νικήτριες.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν – χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες - η Τσιούχα Χρυσάνθη, η Ντακοπούλου Χρυσούλα, η Γρηγοριάδου Αρχοντή και η Τσιάμη Φρειδερίκη. Την Κυριακή 26.03.2017 και ώρα 16:00 η ομάδα του Ποσειδώνα αγωνίζεται στο ΔΑΚ Μακροχωρίου με την ομάδα του Πιερικού

Τα σετ 18-25, 25-18, 19-25 και 15-25.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Κυριακίδου Παναγιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Κυριαζάκη Χαρίκλεια , Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Βενετικίδου Αγάπη, Ζησιού Κορνηλία, Τσιουχα Μαριάννα, Κοντοπούλου Μαρία, Τσέα Μαρία.

Βαθμολογία
1 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 26
2 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 24
3 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 18
4 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 16
5 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 14
6 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6
7 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4
8 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 0

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media