Επιτυχίες του Σ.Ο Βέροιας στο 18ο ατομικό Κ.Δ. Μακεδονίας 2017

Για ακόμη μια φορά κυριάρχησαν στο σκακιστικό τερέν οι αθλητές του Σ.Ο ΒΕΡΟΙΑΣ αφού από τους πέντε συμμετέχοντες οι τρεις διακρίθηκαν αποκομίζοντας: 3 Μετάλλια (2 Αργυρά και 1 Χάλκινο).  Από τις 25 έως 27 Μαρτίου 2017 έγινε το 18ου Ατομικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας 2017 (Προκριματική φάση για τα Πανελλήνια) όπου διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα  με την συμμέτοχη αθλητών από όλες τις περιοχές της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν για το Πρωτάθλημα νέων στην:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ (Α12)
3ος ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΕΦΗΒΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ (Α14 – Α16)
2ος ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (3ος στην Γενική Κατάταξη)

Για το Πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ (Κ10–Κ12-Κ14-Κ16) βραβεύτηκαν στην:
2η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (στην κατηγορία της)

Επίσης συμμετείχαν ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ-ΣΥΜΕΛΑ και ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που οι αντίστοιχες κατηγορίες τους ήταν πολύ ισχυρές παρ’ όλα αυτά κατάφεραν όμως να αποκτήσουν πολύ καλή εμπειρία που θα τους βοηθήσει στην συνέχεια της σκακιστικής τους πορείας.

Ο Σκακιστικός όμιλος Βέροιας συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές του  για τις αποδόσεις τους όπως και τον προπονητή τους ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ για την συνεχή αρωγή τόσο στην αγωνιστική όσο και στην ψυχολογική υποστήριξη στους αθλητές του.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media