Στις Σέρρες η Υφαντίδου

Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για ακραία καιρικά φαινόμενα - τις απογευματινές ώρες - το Σαββατοκύριακο (27-28/5) στη Β. Ελλάδα, οδήγησαν την ομοσπονδία στην απόφαση της προσαρμογής του προγράμματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων, που θα γίνει στις Σέρρες.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν πως το πρόγραμμα των δύο ημερών θα είναι συνεχόμενο. Αυτό σημαίνει πως τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν στις ώρες που  ήδη έχουν ανακοινωθεί και θα συνεχιστούν και το μεσημέρι, σύμφωνα με ότι προβλέπει ο κανονισμός και με απόφαση του εφόρου και του τεχνικού υπευθύνου της διοργάνωσης.

Στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων ξεχωρίζει η παρουσία της Σοφίας Υφαντίδου, που έχει ως στόχο να κυνηγήσει μια καλή επίδοση. Η αθλήτρια έχει στην άκρη του μυαλού της το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ωστόσο για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της, θα πρέπει να την ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες.

Συμμετοχές από την Ημαθία

Από τον Φίλιππο μετέχει και η Ολυμπία Τζιμογιάννη στην κατηγορία νεανίδων, καθώς και οι Σέπκα Ελένη και Στεφανή Ιωάννα της ΓΕ Νόαυσας. Επίσης Οι Χατζόπουλος Αθανάσιος του Φιλίππου στην κατηγορία Ανδρών, ενώ οι Λογδανίδης Κωνσταντίνος της ΓΕΝ θα πάρει μέρος στην κατηγορία Νέων , και ο Στεφανής Γιώργος πάλι της ΓΕΝ στην κατηγορία συνθέτων ανδρών.

Στις γυναίκες ξεχωρίζουν ακόμη οι Στέλλα Τζικανούλα, Βάσω Μαρκοπούλου και Ολγα Καστανά. Στους Άνδρες ο Παναγιώτης Μάντης έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο με ξεχωρίζουν ακόμη οι Κυριάκος Πηλίδης και Σάκης Χατζόπουλος.

Το πρόγραμμα

Σάββατο

10.00 100 μ. 10αθλου

10.30 100 μ. εμπ. 7αθλου

10.45 Μήκος 10αθλου

11.15 Υψος 7αθλου

12.00 Σφαιροβολία 10αθλου

Κυριακή

09.30 110 μ. εμπ. 10αθλου

10.30 Ακοντισμός 10αθλου

10.15 Δισκοβολία 10αθλου

11.30 επί κοντώ 10αθλου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media