Πρωταθλήτρια και στον ακοντισμό η Υφαντίδου

Το ταλέντο της Σοφίας Υφαντίδου στον ακοντισμό είναι γνωστό εδώ και χρονιά. Στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πάτρα, η έμπειρη αθλήτρια των συνθέτων κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία επίδοση. Για την ακρίβεια έστειλε το ακόντιο στα 59,23μ. και έγινε η 4η Ελληνίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ακοντισμό και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, που ήταν 57,50 μέτρα. Η αθλήτρια από τη Βέροια πανηγύρισε τον τρίτο της τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αφήνοντας δεύτερη την Τριανταφυλλιώ Καρσά με 46,24μ. και τρίτη την Όλγα Καστανά με 48,36μ. Παράλληλα η Υφαντίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον αποκλειστικά με τον ακοντισμό.

Σε δήλωσή η Σοφία Υφαντίδου υπογράμμισε: «Στις προπονήσεις κάνω βολές στα 56μ., επομένως περίμενα να κάνω ρεκόρ εδώ. Ο προπονητής μου ανέκαθεν πίστευε ότι μπορώ να ρίξω πάνω από τα 60μ. Τελικά το 59,23μ. ήρθε εδώ, προφανώς γιατί ήμουν χαλαρή. Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ αποκλειστικά με το ακόντιο, αλλά αυτό δεν σκέφτομαι να γίνει φέτος ή του χρόνου. Για ασχοληθώ μόνο με το ακόντιο θα πρέπει να κάνω κάποιες προσαρμογές, να βάλω κάποια κιλά κάτι το οποίο με δυσκολεύει αρκετά. Κάθε φορά όπως και φέτος είδα και έπαθα το χειμώνα να φτάσω τα 56 κιλά, νομίζω όμως ότι με δεδομένο ότι θα μειωθεί ο όγκος προπόνησης θα είναι πιο εύκολο».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media