Τρία μετάλλια για τον Χρήστο Τσιλίδη του Σ.Ο Βέροιας

Το ένα μετά το άλλο κατακτά τα κύπελλα και τα μετάλλια ο 12χρόνος ταλαντούχος Σκακιστής ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του Σ.Ο ΒΕΡΟΙΑΣ. Μέσα στον Ιούνιο συμμετείχε σε τρία διαφορετικά τουρνουά στα οποία ανέβηκε στο βάθρο των νικητών. Συγκεκριμένα  οι διακρίσεις του είναι οι έξης:

- 3η θέση στην Γενική κατάταξη και στην κατηγορία του στο 5ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΑΡΗΣ – RAPID ΠΑΙΔΩΝ
- 1η θέση στην Γενική κατάταξη και στην κατηγορία του στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΣΚΑΚΙ «ΠΗΓΑΣΣΟΣ 2017»
- 2η θέση στην Γενική κατάταξη και 1η θέση στην κατηγορία του στο 4ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ RAPID «ΕΟΡΔΑΙΑ 2017»

Ο ταλαντούχος σκακιστής του Σ.Ο ΒΕΡΟΙΑΣ έχει δώσει το παρόν σε πολλά τουρνουά όπου στα περισσότερα έχει επιστρέψει με μετάλλια και κύπελλα. Στόχος του είναι να διαπρέψει στα ατομικά Ελλάδος στην κατηγορία του το οποίο είναι εφικτό με την ανοδική σκακιστική πορεία που έχει πάρει και με την βοήθεια του προπονητή του ΤΡΙΑΝΥΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΘ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media