Στην 5η θέση στο ακόντιο η Υφαντίδου, εντυπωσιακός ο Κουτσούκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/6 ο 14ος Olympus Marathon ο οποίος ξεκίνησε από τον Αρχαιολογικό χώρο του Δίου, σε υψόμετρο 3 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής, σε υψόμετρο 2.780 μέτρα και συνεχίζοντας την κάθοδο τερματίζοντας στο πάρκο του Λιτόχωρου.

Στον δύσκολο αυτόν ορεινό αγώνα που απευθυνόταν σε καλά γυμνασμένους δρομείς , συμμετείχαν και 2 δρομείς του Συλλόγου δρομέων Βεροιας και μέλη της ομάδας ‘’sportstraining-Karagiannis’’, ο Γιώργος Καντζίκης ο οποίος στην παρθενική του συμμετοχή σ αυτόν τον απαιτητικό αγώνα τερμάτισε στην 249η θέση με επίδοση 8:04’51’’ ανάμεσα σε 700 δρομεις και ο Δημήτρης Τζιώνας αντιμετώπισε συνεχόμενα προβλήματα με το στομάχι του από το πρωτο σκέλος του αγώνα , μη μπορώντας να λάβει και την παραμικρή τροφή. Παρ΄όλα αυτά θέλοντας μόνο και μόνο να τερματίσει συνέχισε την προσπάθεια του φτάνοντας στον τερματισμό στην 536η θεση με επίδοση 9:54’06’’.

Νίκες για Δημήτρη Αποστολίδη 
Επίσης, είχαμε συμμετοχή και νίκη αθλητή  του Συλλόγου  δρομέων Βέροιας  στους    Πανελλήνιους αγώνες  διαχρονικών αθλητών στίβου. Συγκεκριμένα, 1ος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αποστολίδης στα 200μ των πανελλήνιων αγώνων διαχρονικών αθλητών στίβου με επίδοση 26’’00 στην ηλικιακή κατηγορία 35-39 ετών . Οι αγώνες έγιναν , την Κυριακή 25/6 στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα . Ο αθλητής επίσης έλαβε και στα 400μ και παρά τον τραυματισμό (θλάση στον δικέφαλο προ διμήνου) και την αναγκαστική αποχή από υψηλές εντάσεις στις προπονήσεις έκανε  επίδοση 57,1 και κατέλαβε την 2η θέση  στην ίδια  κατηγορία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media