Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Φίλιππο Βέροιας ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, ανανέωσε ο Κωστακίδης

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Φίλιππος. Απέκτησε τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας. Ο αθλητής συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τους ανθρώπους του Φιλίππου και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του.

Στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης του Φιλίππου ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης σημείωσε: «Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο που πρωταγωνιστεί στον χώρο του χάντμπολ. Πρωταγωνιστή θα προσπαθήσουμε να τον διατηρήσουμε και την επόμενη σεζόν. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια».

Την φανέλα του Φίλιππου θα φορά και την ερχόμενη περίοδο ο Θάνος Κωστακίδης. Ο Βεροιώτης περιφερειακός συμφώνησε με τους διοικούντες τον Φίλιππο και ανανέωσε την συνεργασία του. Σε δήλωση του μετά την ανανέωση της συμφωνίας επεσήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η συνεργασία μου με τον Φίλιππο ανανεώθηκε για άλλη μια χρονιά. Η διαδικασία της συμφωνίας κράτησε λίγα λεπτά καθώς η προσφορά που μου έκανε ο σύλλογος ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα είναι μια χρονιά με πολλές αποχωρήσεις και θα μου ήταν δύσκολο να σκεφτώ και ενδεχόμενο δικής μου αποχώρησης. Στόχος πρέπει πάντα να είναι η καθημερινή βελτίωση και η ανοδική πορεία».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017

Share this article