Αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου στον δήμαρχο

Τις νεαρές αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Αικατερίνη Κιάτση και Ελευθερία Μιχαηλίδου, οι οποίες συνοδεύονταν από τις προπονήτριες τους Ηρώ Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου, καθώς και τον πρόεδρο του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Νικόλαο Παπανώτα, δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις που κατέγραψαν οι αθλήτριες αγωνιζόμενες στο ανώτερο επίπεδο που προβλέπεται για τις ηλικίες τους. Συγκεκριμένα, η Μιχαηλίδου κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων 1ης Χρονιάς στον τελικό του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο 24-25 Ιουνίου ενώ η Κιάτση κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων στον τελικό του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 27-28 Μαΐου. 

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τις δυο αθλήτριες για την επιτυχία τους καθώς επίσης και τις προπονήτριες και τον Πρόεδρο του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου που με την αφοσίωση, το όραμα και τη σκληρή τους δουλειά έχουν φέρει συνεχόμενες διακρίσεις, γεγονός που συνηγορεί στη διαρκή άνοδο του αθλήματος στην πόλη. Μάλιστα, ο δήμαρχος υπογράμμισε πως τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν όλους με υπερηφάνεια και χαρά αφού ακούγεται η πόλη στο πανελλήνιο, αλλά ίσως το σημαντικότερο στοιχείο όλων είναι ότι μέσα από την επίπονη και απαιτητική διαδικασία του πρωταθλητισμού σφυρηλατούνται καλοί και ισορροπημένοι χαρακτήρες που εντέλει είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για την κοινωνία. 
Τέλος, ευχήθηκε στις νεαρές αθλήτριες μελλοντικές επιτυχίες και καλή δύναμη στην πορεία τους προς τον πρωταθλητισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media