Φιλανθρωπική Κίνηση προς το ΕΕΕΕΚ Βόλου απο το Εν Σώματι Υγιεί

Η συμμετοχή αθλητών του Εν Σώματι Υγιεί σε μεγάλους αγώνες έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η φετινή συμμετοχή της ομάδας δρομέων του συλλόγου στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ήταν αφιερωμένη στην προσπάθεια που κάνει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου να αποκτήσει δικό του λεωφορείο για την καθημερινή μεταφορά των μαθητών με αναπηρίες, ως ανταπόδοση της βοήθειας που μας ζητήθηκε στην οργάνωση, προώθηση και διεκπαιραίωση του φιλικού φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Νίκης Βόλου και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδος Αστέγων, τον οποίο διοργάνωσε η Κοινοπραξία La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ τη Μ. Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου 

Στις εγκαταστάσεις του ΕΕΕΕΚ Βόλου, ο σύλλογος Εν Σώματι Υγιεί συναντήθηκε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Γρηγορίου Φωτεινή και την Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου, κ. Ιντζεσίλογλου Ρούλα και παρέδωσε μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε από την ομάδα δρομέων, καθώς και το αναμνηστικό t-shirt  που με τη βοήθεια των χορηγών μας, τύπωσε ειδικά για τον αγώνα.

Τον φάκελο με τα χρήματα παρέδωσε στην κ. Ιντζεσίλογλου η Πρόεδρος του «Εν Σώματι Υγιεί» κ. Γούσια Ευαγγελία (φωτό 1) και το αναμνηστικό μπλουζάκι παρέδωσε στην κ. Γρηγορίου, ο ιδρυτής και υπεύθυνος του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος και ο ίδιος εργάζεται ως (αναπληρωτής) στην Ειδική Εκπαίδευση.Στη συνέχεια, η κ. Γρηγορίου ξενάγησε στους χώρους του σχολείου και ενημέρωσε για τις δράσεις των διαφορων εργαστηρίων που λειτουργεί το σχολείο για τους συνολικά 48 μαθητές που φοιτούν φέτος.

Ακολουθεί η λίστα των δρομέων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του χρηματικού ποσού
1. ΑΙΝΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
2. ΑΜΠΟΥΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
3. ΓΑΛΑΝΟΥΔΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ
4. ΓΟΥΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
5. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ
7. ΚΑΠΡΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ
9. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
11. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
12. ΚΑΡΑΪΩΣΗΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
13. ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
14. ΚΥΡΑΤΖΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ
15. ΜΕΝΕΞΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
16. ΝΤΟΥΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
17. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
18. ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
19. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
20. ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
21. ΡΟΡΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
22. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
23. ΤΟΠΟΥΖΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
24. ΤΟΥΣΚΟΦΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
25. ΤΣΕΛΝΙΚΟΥ ΑΝΝΑ
26. ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
27. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media