Οι διοργανωτές του Seli Mountain Running ευχαριστούν

Η διοργάνωση του Seli Mountain Running αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαίτερα και σε ξεχωριστή ανακοίνωση 2 ομάδες οι οποίες άοκνα εργαζόταν 2 μήνες τώρα ώστε να έχουν οι αγώνες την προβολή που τους αξίζει αλλά και να στηθεί ο αγώνας με υψηλές προδιαγραφές. Μιλάμε για τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και για το προσωπικό του Εθνικού Χιονοδρομικού κέντρου.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε από τα βαθη της καρδιάς μας τους εργαζομένους του Εθνικου Χιονοδρομικού κέντρου , που για να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός εργαζόταν εδώ και 2 μήνες καθημερινά φροντίζοντας για την καθαριότητα των μονοπατιών και όλες τις εργασίες που χρειαζόταν να στηθεί , να λειτουργήσει και να ξεστηθεί ο αγώνας.

Επίσης η δεύτερη ομάδα είναι οι ομάδα των δημοσιογράφων οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρο διαφημίζουν τον αγώνα μας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο παρουσιάζοντας την προσπάθεια των διοργανωτών. Ευχαριστούμε επίσης την ΕΤ3 και τον κύριο Δέλκο Γιάννη για την 15λεπτη εκπομπή στον κόσμο των Σπορ με αφιέρωμα τον αγώνα Seli mountain running.

Ευχαριστούμε την Verianet και τον κυριο Καρολίδη Δημήτρη , τον πληροφοριοδότη και τον Αντώνη Χατζηκυριακιδη, το Sportorama και τον κυριο Πιπερακη Μιχάλη και τους δημοσιογράφους τους για την επι τόπου κάλυψη των διήμερων αγώνων και την άμεση διάθεση όλου του φωτογραφικού υλικού και βιντεο στην διοργάνωση. Ευχαριστούμε για την απ ευθείας κάλυψη του αγώνα των Δημοσιογράφων Βόλκο Βασιλη (εφημερίδα ΛΑΟΣ) τον Παναγιωτιδη Κώστα (penna press), Πατσίκα Ζήση (Βεροιωτης) και όλον τον τοπικο τυπο

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media