Αποτελέσματα των Βεροιωτών Δρομέων από το Virgin Forest Trail 2018

Δύο  δρομείς του Συλλόγου δρομέων Βέροιας και της προπονητικης ομάδας Sportstraining-Karagiannis πέρασαν την γραμμή τερματισμου το Σάββατο 13/10 στα 45χλμ P.P. (Paranesti Path) του Παρανεστίου, Ο Μάρτος ο Δημήτρης έπειτα από ένα καταπληκτικό ρυθμό κατέλαβε την 9η θέση με επίδοση 5:30 και ο Ακριβοπουλάς Μίλτος την 41η θέση με επίδοση 6:21’38’’ , ανάμεσα 150 δρομείς που πήραν εκκίνηση το πρωί.

Στον αγώνα των 110χλμ N.T.R (Nature Trail Race) ο Θεοδωρίδης Τεο της ομάδας Sportstraining-Karagiannis κατατάχτηκε στην 29η θέση με επίδοση 20:21’ ενώ ο Ναουσαίος Τζιώνας Δημήτρης εγκατέλειψε με πρόβλημα στην λαγονοκνημιαία ταινία .

Στα 160χλμ V.F.UT. o Βεροιωτης δρομέας Πιπερίδης Αλέξανδρος της ομαδας του Kasimis training τερμάτισε στην 5η θέση με επίδοση 25 ώρες ακριβώς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media