Με επιτυχία ο 2ος Αριστοτέλειος δρόμος

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής! Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή 26 χιλιομέτρων ανάμεσα στις αρχαιότητες, τους αμπελώνες, το πράσινο και τα νερά του Βερμίου περισσότεροι από 200 δρομείς έτρεξαν στον τόπο του Αριστοτέλη και του Μέγα Αλέξανδρου! 

Αναδεικνύουμε τον τόπο μας και θέτουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μέσα στην επόμενη τριετία μιας από τις σημαντικότερες διοργανώσεις δρόμων αντοχής με διεθνή χαρακτήρα στην Ελλάδα! δήλωσε ο Δήμαρχος της ηρωικής πόλις της Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης

Θερμές ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, στον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δάγγα, τους εργαζομένους στον Δήμο Νάουσας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και το Αστυνομικό τμήμα Νάουσας, τη Β' Μοίρα Καταδρομών, τον ΣΕΒΑΣ, τη ΓΕΝ, τους Βετεράνους Αθλητές Στίβου, τον ΕΓΣ Ζαφειράκης, τις Τ.Κ. Γιαννακοχωρίου και Μαρίνας, τους πολιτιστικούς συλλόγους Μίεζα Κοπανού, Εύξεινο Λέσχη Ειρηνούπολης, Τα Ανθέμια Λευκαδίων, Οι Κομνηνοί Ροδοχωρίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καθένα από τους 140 εθελοντές που έδωσαν την ψυχή τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media