Υπαίθρια όργανα γυμναστικής απο τον Δήμο Βέροιας

Τα υπαίθρια γυμναστήρια, περισσότερο γνωστά ως GYM PARK αποτελούν νέα μόδα στο χώρο της άθλησης. Τα συναντά κανείς σε πάρκα και πλατείες δήμων, σε παραλίες και λοιπά αθλητικά κέντρα. Η χρήση τους είναι απολύτως ασφαλής για άτομα άνω των 15 ετών και η χρήση των οργάνων γίνεται χωρίς εποπτεία από γυμναστή. Συνήθως τα όργανα φέρουν λεπτομερείς οδηγίες χρήσης καθώς και αναφορές σχετικά με τους γυμναζόμενους μύες.

Σε ένα υπαίθριο πάρκο μπορεί κανείς να συναντήσει τα παρακάτω όργανα: Όργανο έκτασης ποδιών και Stepper, Όργανο πιέσεων και έλξεων ώμων, όργανο ποδηλάτου και ελλειπτικής κίνησης ποδιών, παράλληλες μπάρες και μπάρες κοιλιακών, όργανο εκτάσεων και βάδισης αέρος.

Ένα τέτοιο υπαίθριο γυμναστήριο έστησε ο Δήμος Βέροιας στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων επί της Λεωφόρου Ανοίξεως το οποίο θα βρίσκεται στην διάθεση του κοινού απο τις 7 Δεκεμβρίου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media