Σπύρος Ζαννιάς: «Προσβλητικές οι δηλώσεις του Ντιμιτρόφ κατά του ATP Sofia Open»

«Πληροφορήθηκα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις δηλώσεις του Βούλγαρου Αθλητή Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, o οποίος “χτύπησε” το Διεθνές Πρωτάθλημα ATP SOFIA OPEN, χαρακτηρίζοντάς το ιδιωτικό Πρωτάθλημα και ότι για τον λόγο αυτό δεν θα λάβει μέρος σε αυτό. Ακόμη κάλεσε την Βουλγαρική Κυβέρνηση να μην στηρίξει οικονομικά την Διοργάνωση.

Ο συγκεκριμένος Αθλητής έχει λάβει μέχρι σήμερα 15.902.694 δολάρια, σαν αμοιβές από τη συμμετοχή του σε όμοια Πρωταθλήματα σαν το SOFIA OPEN, που χαρακτήρισε ιδιωτική Διοργάνωση». Δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Τένις Σπύρου Ζαννιά, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος «στις προσβλητικές δηλώσεις» του Βούλγαρου τενίστα, για την κορυφαία διοργάνωση που γίνεται στην Σόφια:  

«Ως Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ και ως Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ενοχλήθηκα και αισθάνομαι προσβεβλημένος από τις δηλώσεις του Αθλητή, όταν ο μέσος μισθός στην γειτονική Βουλγαρία ευρίσκεται στο όριο κάτω των 500 ευρώ / μήνα και πολύ περισσότερο βιώνοντας την οικονομική κρίση στην Πατρίδα μου.
 
Οι αμοιβές στην καριέρα του 27χρονου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, 15.902.694 δολάρια, του επιτρέπουν να βοηθήσει τη Νεολαία της γειτονικής χώρας και ταυτόχρονα θα έπρεπε να μην αναφέρεται με υποτιμητικά σχόλια σε μια Διοργάνωση που στηρίζει οικονομικά την Πατρίδα του και την Σόφια.

Καταλήγοντας είναι φανερό ότι, η Διεθνής Ολυμπιακή Οικογένεια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τους κανόνες και τις αποστάσεις μεταξύ χρήματος και συμπεριφορών που αγγίζουν τα όρια της υποτίμησης της ανθρώπινης νοημοσύνης. Τούτο γιατί παρόλη την ανασκευή των δηλώσεών του, σήμερα, δεν παύει να έβλαψε την Διοργάνωση.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε δίκτυο μεγάλων Διοργανώσεων στην περιοχή πιστεύοντας ακράδαντα ότι, θα ωφεληθεί η προβολή και η οικονομία των χωρών μας.»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media