Σπύρος Ζαννιάς: «Τράπεζα Αττικής και ΟΤΟΕ κοντά στον Ελληνικό Αθλητισμό»

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των εργαζομένων της τράπεζας Αττικής. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν η Πρωταθλήτρια του Τένις Δήμητρα Παύλου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας Δημήτρης Τασιός. Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. κ. Σταύρος Κούκος, ο Πρόεδρος του ΤΑΠΙΛΤΑΤ κ. Πετράκης, τα Μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας κα Ζαχαρούλα Παπαθεοδώρου και ο κ. Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΤΜΕΔΕ κ. Ξενοφών Καρκαντζός, ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Attica Finance κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς, το Μέλος της Διοίκησης της ΟΤΟΕ και Ταμίας της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Κωνσταντίνος Γιακουμής και η μεγάλη αθλήτρια του Τένις Αγγελική Κανελλοπούλου.

 

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τράπεζας Αττικής κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος και τα Μέλη του Δ.Σ. Εντύπωση σε όλους τους παρισταμένους έκανε η άριστη και ζεστή διοργάνωση της εκδήλωσης, σε μια αίθουσα γεμάτη παιδιά και τους γονείς τους, όπου ο οικοδεσπότης κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και αγάπης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι Αθανάσιος Σταθόπουλος, Σπύρος Ζαννιάς, Κώστας Γιακουμής και η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media