Τετάρτη η Ιωαννίδου στην Πηγή Τρικάλων

Έγινε την Κυριακή 24-2-2019 στην Πηγή Τρικάλων το παν/νιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Στους αγώνες συμμετείχαν και τέσσερις μικροί βεροιωτες αθλητές που πάρα τις αντίξοες συνθήκες (χιονισμένη πίστα)έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Η Ελένη Ιωαννίδου του Βικέλα στα 3000 μ. κορασίδων κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση με 11'14" ενω η Ιωάννα Μεληκιώτη του Φιλιππου στην ιδία απόσταση ήταν 72η με 12'48". Στα 3000 μ παίδων ο Αντώνης Στεργιου του Φιλίππου τερμάτισε 31ος με χρόνο 13'35" ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Δημήτρης Παπανικολάου του Βικέλα τερμάτισε 67ος με 14'24".

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media