Παρών στο «Katerini Run» ο Νίκος Τουλίκας

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στον 10ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «KATERINI RUN», συμμετείχε την Κυριακή ο Νίκος Τουλίκας. Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής των 5 & 10 χλμ και Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών, έπειτα από την προετοιμασία του με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Νικόλαο Γιαννουλάκη, πήρε θέση στην εκκίνηση των 5 χλμ εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ».

Ων ο ίδιος αθλητής με νοητική υστέρηση και αυτισμό, έχοντας καταρρίψει για δύο συνεχόμενες χρονιές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 10χλμ ΑμεΑ στις 27/5/2017 και στις 24/6/2018 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της ΕΑΟΜ ΑμεΑ σπάει το φράγμα των στερεοτύπων και δείχνει τον ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ δρόμο, στον οποίο τερματίζουν όλοι μαζί. Μάλιστα, αποδεικνύει πως όλοι μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στέλνοντας το μήνυμα «Όλοι Διαφορετικοί... Όλοι Ίσοι».

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media