Επιτυχίες της Ημαθίας στους σχολικούς αγώνες στίβου

Ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι μαθητές-τριες μας, όπως και πολλές ατομικές επιδόσεις στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Ελλάδας - Κύπρου που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα το διήμερο 8 & 9 Μαίου. Συγκεκριμένα:

 

Χάλκινο μετάλλιο στα 10.000μ. βάδην πήρε ο Μιχαήλ Κελεπούρης του 4Ου ΓΕΛ Βεροίας με επίδοση 50'29'', επίσης στα άλλα αποτελέσματα είχαμε την 11η θέση της Καραγεώργου Αθηνάς του 4ου ΓΕΛ Βέροιας στα 5000μ. βάδην με 30.04, και την 13η θέση της Τζήμα Δέσποινας του 5ο ΓΕΛ Βέροιας με 30.44 .

Στον ακοντισμό κοριτσιών η Μπαγιώκα Ιωάννα του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας κατετάγη 9η με 35.18 μ. , ενώ η Χουτζοπούλου Κυριακή του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας κατετάγη 12η με 33.47μ. Επίσης η Μυλωνά Ασημίνα του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας κατέκτησε την 12η θέση στο τριπλούν με 11.07 μ.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media