Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 05:10

Super φωτογράφηση της Σοφίας Υφαντίδου !!!

Μετά την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου είναι το πρόσωπο που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό στον αθλητικό χώρο της Βέροιας αλλά και Πανελληνίως με βραβεύσεις αλλά και πολλές συνεντεύξεις. «Το μόνο παράπονό μου είναι πως, ενώ τόσα χρόνια είμαι πανελληνιονίκης, τώρα με τους Ολυμπιακούς άρχισαν να μου δίνουν σημασία. Οι αρμόδιοι δεν κάνουν τίποτε για να προβάλλουν τα ταλέντα της πόλης στον αθλητισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της στο Βημαdonna.

Η Σοφία Υφαντίδου στο Ντενσεζάνο της Ιταλίας κατάφερε να συγκεντρώσει 6.109 βαθμούς πιάνοντας το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ. Αποτέλεσμα να γίνει το επίκεντρο του αθλητικού τύπου και όχι μόνο.

Στις φωτογραφήσεις της την συνηθίσαμε με την αθλητική περιβολή. Μια διαφορετική φωτογράφηση έγινε στις 15 Ιουνίου 2012 για λογαριασμό του περιοδικού Βημαdonna φωτογραφικό υλικό το οποίο μας παραχώρησε η Σοφία Υφαντίδου και την ευχαριστούμε γι αυτό.

Δείτε τις παρακάτω….

Διαβάστηκε 7620 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media