Άσπρισαν τα Χ/Κ της Ημαθίας

Το πρώτο χιόνι εμφανίστηκε στα Χ/Κ της Ημαθίας Σέλι και 3-5 Πηγάδια καθώς και σε ολόκληρη την γύρω περιοχή. Η χιονόπτωση ξεκίνησε από χθες (28/11) το βράδυ με το ύψος του χιονιού να φτάνει, στα Χ/Κ, τα 5-10 εκατοστά. Οι χιονοπτώσεις θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη ενώ τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Έτοιμο δηλώνει το Χ/Κ 3-5 Πηγάδια με αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 10/12/2016 με πίστες και πεδία χιονιού που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς χιονοδρόμους και riders! Ήδη έχει εκδοθεί η ετήσια κάρτα που για να την προμηθευτεί κάποιος πρέπει να καταβάλει το ποσό των 120 ευρώ στον λογαριασμό: 

Τράπεζα Πειραιώς GR6801712100006210138316366.
Δικαιούχος: Capitol ΙΚΕ
Σαν αιτιολογία να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας.

Την ετήσια κάρτα θα την παραλάβετε από τα ταμεία του χιονοδρομικού κατά ή μετά την ημέρα της εκκίνησης της σεζόν. Μαζί σας πρέπει να έχετε την ταυτότητα σας, μια μικρή φωτογραφία σας και το αντίγραφο της κατάθεσης ή εκτύπωση της πληρωμής από το web banking. Τηλ. επικοινωνίας: 2332044303

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media