Πολυπρόσωπη εκπροσώπηση της Ελληνικής χιονοδρομίας, σε όλη την Ευρώπη

Στο Όπερχοφ της Θουρίας βρίσκεται για προετοιμασία ο Απόστολος Αγγέλης πριν την έναρξη της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Η πρώτη συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση του Διάθλου, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη (05/01), στο αγώνισμα των 10 χλμ. Μια μεγάλη πρόκληση για τον Μετσοβίτη αθλητή που ψάχνει την καθιέρωση του σε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Η ανανεωμένη ομάδα των IBU Cups αναχώρησε τη Δευτέρα (02/01), με πρώτο σταθμό το Μαρτέλο της Β. Ιταλίας (03-09/01) και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Άρμπερ της Γερμανίας (09-13/01), προκειμένου να συμμετάσχει στα IBU Cup 4 και 5 αντιστοίχως. Την αποστολή αποτελούν οι αθλητές Κ. Καραμίχας, Δ. Κυριαζής, Μ. Ντάνου και Γ. Νιμπήτη και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Ξάνθης. 
Η Μαρία Τσακίρη προτίμησε να συνεχίσει την προετοιμασία της στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και να ξεκινήσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες της από την 3η εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Η εφηβική ομάδα των δρόμων αντοχής βρίσκεται από την Πρωτοχρονιά στην Πλάνιτσα της Σλοβενίας όπου για μία βδομάδα θα συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες αφού κάνει μια μικρή προετοιμασία. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Ε. Αναστασιάδου, Π. Βέλλιου, Ε. Γιαννακοβίτη, Ρ. Μαυρουδή, Π. Παπάσης, Γ. Τσούλης, Ν. Τσουρέκας και ο Ν. Αναστασιάδης (προπονητής).       

Τις εξαιρετικές χιονοδρομικές συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Εθνική ομάδα των αλπικών αφού επέλεξε να κάνει την  προετοιμασία της από σήμερα Τρίτη (03/01) έως και την Κυριακή (08/01), πριν ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της το 2017. Τους αθλητές Ι. Αντωνίου, Ι. Πρώιο, Σ. Ράλλη και Μ. Σαμαρίνου συνοδεύει ο Σ. Πάππος.

Ο Τσώκος Αλέξης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του στις Γαλλικές Άλπεις και στα Χ/Κ των Des Alps και Puy Saint Vincent, μέχρι το επόμενο Ευρωπαϊκό Κύπελλο SBX (10-15/01) στο Puy Saint Vincent.
Στην Ελλάδα τα αναπτυξιακά κλιμάκια της Χιονοσανίδας θα κάνουν τις πρώτες επίσημες χιονοδρομικές προπονήσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας υπό τις οδηγίες του Φώτη Δασκαλόπουλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media