Τσακίρη, Ντάνου και Τσουρέκας, οι πρωταγωνιστές στο Μέτσοβο

Η Μαρία Τσακίρη και η Μαρία Ντάνου ήταν οι κορυφαίες ελληνίδες, κατακτώντας το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, στην κατηγορία των γυναικών, στο Κύπελλο Ελλάδος αντοχής της χιονοδρομίας, με διεθνή συμμετοχή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Μέτσοβο.  Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Νίκο Τσουρέκα, στους εφήβους, ο οποίος κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.  Στη διοργάνωση πραγματική διαφήμιση για το επίπονο άθλημα τους Σκι Αντοχής, συμμετείχαν εκτός των ελλήνων και 40 αθλητές και αθλήτριες από 8 χώρες.

«Έγινε μια πολύ καλή διοργάνωση, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες για το άθλημα. Εμείς ως Δήμος, φροντίσαμε για την σωστή συντήρηση της πίστας και σε ότι άλλο μπορούσαμε, για την επιτυχία της διοργάνωσης». Λόγια του Δημάρχου Μετσόβου Κωνσταντίνου Τζαφέα, ο οποίος συμπλήρωσε: «Το χιονοδρομικό κέντρο είναι πολύ σημαντικό για το Μέτσοβο και εμείς από την πλευρά μας είμαστε κοντά στους ανθρώπους του, αλλά και σε όσους το επισκέπτονται». 

Η Μαρία Τσακίρη τη δεύτερη ημέρα κέρδισε το χρυσό στα 5 χλμ., με εξαιρετικό σκι και ατομικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS.

Για το Κύπελλο Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών πρώτευσαν οι Μαρία Τσακίρη, Μαρία Ντάνου και Νικόλαος Τσουρέκας. Στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων του Κυπέλλου Ελλάδος και στα αγωνίσματα 3 χλμ. με ατομική και ομαδική εκκίνηση οι Γιώργος Αναστασιάδης και Στυλιανή Γιαννακοβίτη κυριάρχησαν και κέρδισαν από δύο χρυσά μετάλλια.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media