Η Ε.Ο.Ε τίμησε Σοφία Ράλλη και Μαρία Ντάνου

Ιστορική ήταν η Παρασκευή 18/5 για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας συμβολικό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα για την αθλητική αποκέντρωση και την ενίσχυση του αθλητισμού εκτός των Αθηνών.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η ίδρυση Γραφείου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην έδρα του Ολυμπιακού Μουσείου – Protergia Θεσσαλονίκης, με τον Πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α. Γιώργο Αλικάκο και τον Α΄ Αντιπρόεδρο της ΕΟΕ Στέλιο Αγγελούδη να υπογράφουν τη σχετική σύμβαση.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της Ολομέλειας στη Θεσσαλονίκη, δόθηκαν, πριν από την έναρξή της, οι αναμνηστικές καρφίτσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «PyeongChang 2018» και συγκεκριμένα στους Αποστόλη Αγγέλη, Γιάννη Αντωνίου Μαρία Ντάνου, την καρφίτσα της οποίας παρέλαβε η μητέρα της. και Σοφία Ράλλη.

Την ΕΟΧΑ εκπροσώπησαν ο Βασίλης Κατσώρας, έκπροσωπος της ΕΟΧΑ στην ΕΟΕ και ο Γιώργος Σμυρναίος, αντιπρόεδρος της ΕΟΧΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media