Διεξήχθη το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Ευστάθιος Χωραφάς» (pics)

Στο δημοτικό γήπεδο της Πατρίδας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 19-20  Μαΐου το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς». Με σύμμαχο τον καιρό οι αθλητές απο πολλές ακαδημίες της περιοχής και όχι μόνο απόλαυσαν το ποδόσφαιρο. Ο στόχος του τουρνουά είναι να προσφέρει άσκηση- χαρά – ψυχαγωγία και διασκέδαση στα παιδιά. 

Στις ώρες που διήρκησε το τουρνουά οι θεατές χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών, οι προπονητές συνέβαλλαν στην ομαδικότητα της προσπάθειας και μετά από τους αγώνες όπου έπαιξαν όλοι με όλους, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους μικρούς αθλητές και όλοι μαζί, ανανέωσαν το ραντεβού τους για διοργάνωση και άλλων τουρνουά. Όλοι οι αγώνες έγιναν μέσα σε πλαίσιο αλληλεγγύης και ευγενούς αθλητικής άμιλλας και άπαντες το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/sportorama

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media