Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία το τουρνουά της Ακαδημίας Αγίας Μαρίνας κατά τού Ρατσισμού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος κατά του ρατσισμού πού εγηνε το Σάββατο 23 Μαρτίου το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας. Το τουρνουά ξεκίνησε με την είσοδο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου (Αγίας Βαρβάρας Αριστότελη ΓΑΣ Κοπανού και Ποδοσφαιρικης Ακαδημιας Μέγας Αλέξανδρος) κρατώντας το πανό με το μήνυμά ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ  στην συνέχεια έγιναν τα αγωνιστικά παιχνίδια με όλες τις ομάδες και όλους τους αθλήτες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο σκοπός της διοργάνωσης.

Η χαρά των αθλητών.

Κατά την διάρκεια των αγωνιστικών παιχνιδιών οι αθλητές του τμήματος Κ16 της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας βράβευσαν με τιμητική πλακέτα των αθλητή NIOGANA SOW για το ήθος του και την προσφορά του στο ποδοσφαιρο.

Οι διοικούσα επιτροπή ο  τεχνικός υπεύθυνος κ Φίλιππος Πέϊος οι προπονητές Μπάμπης Σπυριδωνίδης Γιάννης Αγγελίδης της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος θέλει να ευχαριστήσει της Ακαδημίες Αριστοτέλη, Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ,ΓΑΣ Κοπανού και τους για την συνεργασία το επίπεδο και το Ευ Αγωνίζεσθε όλων των προπονητών αθλητών συνοδών.

Share this article