Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσό & πανελλήνιο ρεκόρ για τον Θώμογλου στα 200μ. πρόσθιο

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα πρόσθιο πέτυχε ο Σάββας Θώμογλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων, που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 965 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 101 σωματεία όλης της χώρας, με τον Βεροιώτη αθλητή να αποκομίζει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Επικράτησε μάλιστα για μια ακόμη φορά στα 200 μέτρα πρόσθιο κάνοντας χρόνο  2.21.70, πού αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ ΠΑΙΔΩΝ Β (το προηγούμενο το κατείχε από το 2008 ο Σαμλίδης που φέτος μας εκπροσωπεί στο Ρίο).

Το χάλκινο μετάλλιο ο Σάββας Θώμογλου το κέρδισε στην κούρσα των 100 μέτρων πρόσθιο, με χρόνο 1.07.90, αλλά και μια 7η θέση στα 50 μέτρα πρόσθιο με χρόνο 31 δεύτερα.

Δίπλα στον αθλητή, πέρα από την οικογένειά του, ήταν σε όλες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, ο οποίος πιστεύει στις μοναδικές ικανότητες του αθλητή από την Βέροια και τον προετοίμασε και στήριξε με κάθε τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Share this article