«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι μικροί κολυμβητές του ΠΗΓΑΣΟΥ

Με τον ερχομό της Άνοιξης είναι η καλύτερη ευκαιρία για εκδρομή. Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 οι μικροί κολυμβητές του Πήγασου είχαν την ευκαιρία – με την συνοδεία των προπονητών και των γονιών τους – να επισκεφτούν την πόλη της Πτολεμαΐδας και να συμμετάσχουν στην φιλική ημερίδα ακαδημιών κολύμβησης που διοργάνωσαν τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας. Τα 24 μικρά «Πηγασάκια» είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να λειτουργούν πλέον αυτόνομα.

Στα αγωνίσματα που συμμετείχαν έδειξαν τις τεχνικές δεξιότητες που έχουν αναπτύξει και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των θεατών. Τεχνικές δεξιότητες που αναπτύσσουν με την βοήθεια των προπονητών τους Στέλιου Αμπατζίδη, Γιώργου Μπογδαμπεϊδη και Θανάση Φιλιμέγκα, στα τμήματα ακαδημιών εκμάθησης στο Πήγασος Aqua Center στη Βέροια και στα τμήματα επίλεκτων ακαδημιών στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.

Μετά το τέλος της ημερίδας, ο υπεύθυνος προπονητής του συλλόγου Στέλιος Αμπατζίδης δήλωσε: «Μια πολύ καλή εμπειρία για τους μικρούς μας κολημβητές-τριες. Χάρηκαν με την συμμετοχή τους, που είναι και το βασικό στοιχείο σε αυτές τις ηλικίες.»

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και ι αθλήτριες: Γιαννιώτης Χρήστος, Γκάλαβου Αναστασία, Γκίνη Άρτεμις, Ζιώγα Ελένη, Ζιώγα Μαρία, Θεμέλη Νεφέλη, Θεοδωρίδης Δημήτρης του Αργύρη, Θεοδωρίδης Δημήτρης του Σπύρου, Θυμιοπούλου Αυγή, Καραγιάννης Μίλτος, Κελεσίδης Γιώργος, Κελεσίδης Χριστόφορος, Λαμπρούση Ζωή, Λεμπιδάς Δημήτρης Δαυίδ, Λεμπιδάς Λευτέρης, Μελιόπουλος Γιώργος, Μητρούλας Λεωνίδας, Μίλης Κωνσταντίνος, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Ντιλόλλι Αντζελίνο, Πασίδου Ευρώπη, Παυλίδου Μαριάννα, Σπικετάριου Αρετή, Συριανός Γιώργος.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media