Στον... αέρα το γυναικείο του Φίλιππου Βέροιας

Με τις... κορασίδες ετοιμάζεται να συμμετάσχει, εάν συμμετάσχει, στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ο Φίλιππος Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει, ουσιαστικά, γυναικείο τμήμα χάντμπολ, καθώς στο ρόστερ δεν υπάρχουν ούτε γυναίκες, αλλά ούτε και νεάνιδες, με αποτέλεσμα οι... πιτσιρίκες της ομάδας να καλούνται να σηκώσουν το φορτίο. Είναι απορίας άξιο, μάλιστα, γιατί ο Φίλιππος δηλώθηκε στο Πρωτάθλημα, αφού δεν μπορεί να υποστηρίξει αξιοπρεπώς την συμμετοχή του.

Το πιο παράδοξο απ' όλα, βέβαια, είναι το γεγονός πως οι κορασίδες του Φίλιππου προπονούνταν με την συντοπίτισσα, Βέροια 2017. Φίλιππος Βέροιας και Βέροια 2017 κοντράρονται, βάσει προγράμματος, στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, στις 26/10 ! Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός πως στο «γυναικείο» τμήμα χάντμπολ δεν υπάρχει προπονητής.

Ο Φίλιππος Βέροιας είναι πραγματικά στον... αέρα και μένει να φανεί, εάν θα επιλεχθεί πράγματι η συμμετοχή με τις κορασίδες σ' ένα Πρωτάθλημα που ονομάζεται γυναικείο ή εάν οι υπεύθυνοι της ομάδας θα αποφασίσουν να... προστατεύσουν τις νεαρές αθλήτριες.

Πηγή : http://www.greekhandball.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media