Γιώργος Τάκης και Στέργιος Παπαδημητρίου αναλαμβάνουν το τμήμα χάντμπολ

Στην αλλαγή της Διοικούσας επιτροπής προχώρησε ο Φίλιππος Βέροιας όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα στο facebook. Σε αυτήν τονίζεται πως στο τιμόνο της ομάδας χάντμπολ Ανδρών, Γυναικών και τμημάτων υποδομής θα βρίσκονται οι Γιώργος Τάκης και Στέργιος Παπαδημητρίου. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως θα βγει αναλυτικός σχεδιασμός του τμήματος για τα επόμενα έτη, ενώ θα γίνει και τοποθέτηση σε λίγες μέρες.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου: «Δυο διακεκριμένοι άνθρωποι του χάντμπολ και του Φιλίππου αναλαμβάνουν την Διοικούσα επιτροπή του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου. Πρόκειται για τον πετυχημένο διαφημιστή στο επάγγελμα και μέλος του τωρινού ΔΣ, πρώην παίχτη και επί σειρά ετών παράγοντα του Φιλίππου, Γιώργο Τάκη και για τον πρώην παίκτη και πετυχημένο επιστήμονα γιατρό Στέργιο Παπαδημητρίου. Μετά από συζητήσεις που είχαν τις τελευταίες μέρες με τον Πρόεδρο και με μέλη του ΔΣ του συλλόγου, συμφώνησαν να αναλάβουν τις τύχες όλου του τμήματος χάντμπολ αντρικού και γυναικείου καθώς και τα τμήματα υποδομής.

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί η ανακοίνωση της νέας διοικούσας επιτροπής από τους κυρίους Τάκη Γιώργο και Παπαδημητρίου Στέργιο καθώς και σχεδιασμός του τμήματος για τα επόμενα έτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media