Γυμναστής στον Φίλιππο ο Μάριος Κατικαρίδης

Τον Μάριο Κατικαρίδη για την θέση του γυμναστή ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κ.Κατικαρίδη Μάριο ως προπονητή φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδος και ειδικό συνεργάτη - προπονητή στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

 

Ο κ.Κατικαρίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την χειροσφαίριση. Κατέχει δίπλωμα προπονητή Handball Α' κατηγορίας, καθώς και UEFA A' στο ποδόσφαιρο. Από το 2001 προπονεί επαγγελματικές ομάδες ως προπονητής φυσικής κατάστασης, καθώς και ερασιτεχνικές ομάδες ως πρώτος και δεύτερος προπονητής. Διετέλεσε τεχνικός Διευθυντής ακαδημιών, συνεργαζόμενες με διακεκριμένες Π.Α.Ε της Super League.

Είναι εξειδικευμένος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, καθώς συνεργάζεται με διακεκριμένους εργοφυσιολόγους, όπως επίσης και στην επανένταξη αθλητών καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους ορθοπεδικούς.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο στην προπονητική, όσο και στην βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης σε επαγγελματικό επίπεδο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Μάριε, η οικογένεια του Φιλίππου σε καλοσωρίζει και σου εύχεται καλή επιτυχία στο έργο σου".

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media