Τους Μαχητές Πεύκων υποδέχεται ο Φίλιππος Βέροιας

Τους Μαχητές Πεύκων υποδέχεται την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνική κατηγορίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Ντούρας και Ζαχαριάδης.

Νέα ιστοσελίδα του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας

Η Διοικούσα Επιτροπή του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας παρουσιάζει με χαρά την καινούργια ιστοσελίδα του τμήματος. Στα πλαίσια των καινοτομιών που ήδη έχουν ήδη παρουσιαστεί η αλλαγή της ιστοσελίδας ως μέσο παροχής πληροφοριών, ενημέρωσης και δυναμικής προβολής των δραστηριοτήτων της ομάδας, αποτελούσε το επόμενο βήμα για την ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας του τμήματος. Ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας από σήμερα έχει ένα νέο, μοντέρνο, δυναμικό, πολυχρηστικό και ταυτόχρονα ισχυρό διαδικτυακό τόπο.

Το website μπορεί να πλοηγηθεί και να διαβαστεί άριστα από φορητές συσκευές (smartphones & tablets), όπως ακριβώς επιβάλλεται σήμερα. Ο κώδικάς του ευνοεί την εύκολη εύρεσή του, άρα και την επιτυχημένη παρουσία του στις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, είναι προσβάσιμο και φιλικό σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η όλη δομή του website βασίζεται σε λογισμικό ειδικά κατασκευασμένο για αθλητικά σωματεία κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο προβάλλοντας σωστά την ομάδα και εξυπηρετώντας τις ανάγκες της.

Το νέο site έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από το «Porcupine Colors” ένα web design & development studio που είναι το δημιουργικό πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου, τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα και την προσπάθεια της.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media