Λύθηκε η συνεργασία ΦΑΣ Νάουσας με τον Γιώργο Μπρέγκου

Από τον ΦΑΣ Νάουσας ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τον ποδοσφαιριστή Γιώργου Μπρέγκου. Αυτό αποφασίσθηκε από κοινού στη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι (22/12) στα γραφεία της ομάδας ο πρόεδρος κ. Απόστολος Μπέκας με τον ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπρέγκου για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια.

Ο Γιώργος Μπρέγκου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας και τον κόσμο της Νάουσας για την υποστήριξή του. Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ. Εύχομαι στην ομάδα καλή πορεία και επιτυχία στους στόχους της».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media