Η σχολή Veria Academy Nireas στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Την Κυριακή 5 Μαρτίου η Σχολή Ποδοσφαίρου Veria Academy Nireas συμμετείχε στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στους Αμπελόκηπους. Ο συγκεκριμένος θεσμός φέρνει σε επαφή τα παιδιά όχι μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά και με ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα (ξιφασκία, τοξοβολία, καθιστό βόλεϊ) και με παιχνίδια σκέψης (σκάκι).

Όλες αυτές τις εμπειρίες έζησαν τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου Veria Academy Nireas με την παρουσία τους στο παραπάνω φεστιβάλ. Κοντά στα παιδιά και οι γονείς τους οι οποίοι με τη σειρά τους ενημερώθηκαν από ειδικούς για θέματα διατροφής και αθλητικής ψυχολογίας σε οργανωμένα  σεμινάρια, χειροκρότησαν τα παιδιά τους και απόλαυσαν τον ανοιξιάτικο ήλιο της Θεσσαλονίκης. Μια αξέχαστη εμπειρία για όλους μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media