Συνάντηση ανδρικής ομάδα Αγρ. Αστέρα

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και παράθεσε γεύμα στην ανδρική ομάδα με τον προπονητή της, το απόγευμα της Παρασκευής 28/4/2017, στην Ταβέρνα 5 Βήματα στην Άμμο, αποτυπώνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί. Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία να γίνει και ένας μικρός απολογισμός της χρονιάς που τελείωσε με θετικό πρόσημο, παρόλο που υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών και έλειψαν στους περισσότερους αγώνες.

Ακόμη και στα αρνητικά αποτελέσματα υπήρξε ηρεμία, αφού η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, άσχετα αν δεν ήρθαν οι νίκες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η ομάδα δεν έδωσε την παραμικρή αφορμή, αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες για τη νίκη, χωρίς σκοπιμότητες και πάντα σε φίλαθλο πνεύμα, ενώ και η συμπεριφορά αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων υπήρξε άψογη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media