Ο Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος στον Μέγα Αλέξανδρο

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Μεγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας που ενέταξε στο δυναμικό του τον πολύπειρο αμυντικό Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο!!! Πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντική παρουσία στις ομάδες που αγωνίστηκε και ο οποίος έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας. Η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε και πριν απο λίγο υπέγραψε το έντυπο μεταβολών στα γραφεία του Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο Μεγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο έχει παίξει σε πολλες ομαδες ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet». Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει στη ομάδα και του εύχεται επιτυχίες με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας και μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης ευχαριστεί την Διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» και ιδιαίτερα των κ Χατζηπαυλίδη Δημήτρη για την άμεση διευθέτηση στην συμπλήρωσης του έντυπο της αίτησης μεταβολών της μεταγραφής του Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο .

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media