Έκοψε την πίτα του ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ "QUEEN'S BOYZ 2007"

Μέσα σε φιλικό και οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ "QUEEN'S BOYZ 2007" στα γραφεία του συνδέσμου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, με τους Δημήτρη Μελικιωτη, Κωνσταντίνο Σοφιανίδη και τον αρχηγό Στέλιο Μαραγκό.

 

Τα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστούν το καφέ - ζαχαροπλαστείο "Τρίγωνο" και τον υπεύθυνο Αργύριο Σακαλή για την προσφορά της βασιλόπιτας. Επίσης την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την προσφορά της φανέλας ως έπαθλο στον τυχερό που θα τύχαινε το φλουρί.

Το φλουρί έτυχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Κωνσταντίνος Σοφιανίδης, ο οποίος χάρισε την φανέλα (υπογεγραμμένη και από τους 3 ποδοσφαιριστές) στο νεαρό μέλος του συνδέσμου Βαγγέλη Νικολόπουλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media