Ανανέωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στην Βέροια

Η διοίκηση του Π.Σ Βέροια ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Θεοδοσιάδη, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Το ήθος και η εργατικότητα του κ.Θεοδοσιάδη αποτελούν εχέγγυο επίτευξης των στόχων της "Βασίλισσας” για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο κ. Θεοδοσιάδης δήλωσε: "Ευχαριστώ την οικογενεια Μπίκα και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ήταν κοινή μας επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί τον δρόμο που ξεκινήσαμε για την ανοικοδόμηση της ομάδας μας. Το όραμα είναι κοινό και όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό team, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας θα λειτουργήσουμε κατά τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την νέα Βέροια που όλοι ονειρευόμαστε."

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media