Κοπή Βασιλοπιτας 2020 Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Η εκδηλωση εγινε στην Πιτσαρια NAPOLI στον Αγιο Γεωργιο  συμμετείχαν οι αθλητές οι γονείς και πολύ φίλοι. Τίμησαν την εκδήλωση ο κ Ασλανίδης Λάζαρος Δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΚΑΠΑ Δημου  η Κια. Σοφια Παππά Πρόεδρος της Τ.Κ Αγίας Μαρίνας, ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας ο Γενικός Αρχηγός κ Γερουλίδης Κωνσταντίνος ο Αντιπροεδρος κ Ηλιας Καρράς το μέλος κ Θεωδορακέλης Γιάννης όπως και ο προπονητής του  Μεγα Αλεξανδρου Αγιας Μαρίνας κ Τάκης Τσακαλίδης.

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητης κ Πειος Φιλιππος ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία μια χρονιά δημιουργική και φυσικά με λιγότερους τραυματισμούς ενώ τόνισε : "Σκοπός και φιλοσοφία της Ποδοσφαιρικής  Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος  Αγίας Μαρίνας  είναι η  εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας  να παίξουν, να διασκεδάσουν και να αθληθούν με  ασφάλεια μακριά από μάστιγες της εποχής ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμη σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο."

Ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού τμήματος του  Μέγα Αλέξανδρου Καλαϊτζίδης Ανδρέας και οι Διοικούσα επιτροπή της Ποδοσφαιρική  ακαδημίας οι προπονητές Πέϊος Φίλιππος και Σπηριδωνίδης Μπάμπης φιλοδοξούν -σε συνεργασία με τους γονείς- να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιρο όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, καθώς  και να τα βοηθήσουν να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν , να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό. να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στο σύλλογό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media