Χάλκινη η Δημητριάδου στην Πολωνία

Με τη συμμετοχή 749 συνολικά αθλητών από 23 χώρες πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 9, 10 & 11 Ιουνίου το 8o Πανευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DO στο Lublin της Πολωνίας. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Sport Hall Globus, στο κέντρο της πανέμορφης πόλης η οποία γιορτάζει φέτος την επέτειο των 700 ετών της.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η Ελλάδα συμμετείχε στο International Cup for Children and Cadets με την αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδου Νένα, κάτοχο μισής κόκκινης ζώνης 3 Κουπ. Η  μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παιδιών 10-12 ετών υπό την καθοδήγηση του πατέρα και Εκπαιδευτή της Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, ο οποίος την προετοίμαζε εντατικά από τις αρχές Μαΐου για την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση της ηλικίας της.

Απολογισμός ένα χάλκινο μετάλλιο στη Μάχη έως 30 κιλά και πέμπτη θέση στα Pattern 3-1 Gup, διακρίσεις που αποτελούν το επιστέγασμα της μέχρι τώρα Διεθνούς πορείας της η οποία είχε ξεκινήσει στην ηλικία των 7 ετών, τον Οκτώβριο του 2014 στη Σλοβενία.   

Την Ελληνική αποστολή συνόδευσε στην Πολωνία ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Grand Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media