Μετάλλια για τον «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας σε διεθνές τουρνουά

Με τη συμμετοχή 305 αθλητών από Συλλόγους 4 χωρών (Βουλγαρία, Ελλάδα, Μολδαβία και Σλοβενία) διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 9 & 10 Δεκεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Τετράθλου Taekwon-do με την επωνυμία «SOFIA OPEN 2017». Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην βοηθητική σάλα του κλειστού σταδίου Armeets Arena με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Αθλητισμού, την Βουλγαρική Ομοσπονδία TAEKWON-DO I.T.F. και την Αθλητική Ομοσπονδία της Αστυνομίας της Βουλγαρίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας αγωνίστηκε στην διοργάνωση με αποστολή δέκα αθλητών οι οποίοι πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση, κερδίζοντας συνολικά δεκαέξι (16) μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 5 ασημένια και 6 χάλκινα.

Χρυσά μετάλλια: Λογγινίδης Γρηγόριος (Μάχη -40Kgr. 10-11 ετών & Εναέρια), Παπαντωνίου Δημήτριος (Μάχη -44Kgr. 10-11 ετών), Πλουμπίδης Βασίλειος (Σκιαμαχία) και Χατζηκώστας Δημήτριος (Μάχη -49Kgr. 10-11ετών)

Ασημένια μετάλλια: Δημητριάδου Γεωργία (Σκιαμαχία & Δυναμόμετρο), Λογγινίδης Γρηγόριος (Σκιαμαχία & Δυναμόμετρο) και Πλουμπίδης Βασίλειος (Μάχη Ανδρών   -70Kgr.).

Χάλκινα μετάλλια: Δημητριάδου Νένα (Μάχη -35Kgr. 10-11 ετών & Σκιαμαχία), Καρυπίδου Βαρβάρα (Σκιαμαχία & Δυναμόμετρο), Πετρά Δάφνη (Μάχη -35Kgr. 12-13 ετών) και Τζέπος Κωνσταντίνος (Σκιαμαχία).

Άτυχος στάθηκε ο Γιούρος Λουκάς αφού τραυματίστηκε στην Μάχη Εφήβων -62kgr. μένοντας έξω από τα υπόλοιπα αγωνίσματα και τα μετάλλια.

Καλύτερος αθλητής των αγώνων στην ηλικία 10-11 χρονών ο Λογγινίδης Γρηγόριος με τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησε.Την αποστολή συνόδευσαν στο εξωτερικό η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Παπαντωνίου Αγγελική και ο Εκπαιδευτής του Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ο οποίος είδε τους αθλητές του να κατακτούν πολλά μετάλλια και εντυπώσεις σε ένα ακόμη Διεθνές Τουρνουά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media