Ο "Σύλλογος Εν Σώματι Υγιεί" έκοψε την βασιλόπιτα

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στο Εθνικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Ε.Κε.Δι.Μ.) "ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ" (Αγ. Αντωνίου 20 & Καρατάσου), η καθιερωμένη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου μας, παρούσία μελών, του Δ.Σ., Αθλητών μεΑ του σωματείου, των συνόδων τους, των προπονητών, των εθελοντών, λοιπών φίλων και συγγενών.

Παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση αντιπροσωπεία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης" και τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, οι Πέτρος Παλουκίδης και Γιώργος Λυπηρίδης, που τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την οικονομική τους στήριξη στο σωματείο, μέσω της φιλανθρωπικής καμπάνιας "Ρόδα Είναι και Γυρίζει" (Ο γύρος της ηπειρωτικής Ελλάδας με ποδήλατο).

Η τυχερή της βραδιάς. κ. Στογιάννη Κατερίνα, Διευθύντρια των "Παιδιών της Άνοιξης", κέρδισε μια δωροεπιταγή από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών της πόλης, προσφορά του "Εν Σώματι Υγιεί" την οποία και επέστρεψε στον σύλλογο για την αγορά αθλητικών ειδών για τους αθλητές του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media