Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Γεωργία Γκουγκούδη

Για 2η συνεχόμενη χρονία η Γεωργία Γκουγκούδη, αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων», αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες ελευθέρας πάλης γυναικών, εκπροσωπώντας το Γενικό Λύκειο Πλατέος-Κορυφής.

Η σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση διεξήχθη την Τετάρτη 28η Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο "Νέας Ιωνίας" του Βόλου. Στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, συμμετείχαν 210 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η Γεωργία Γκουγκούδη στην κατηγορία των 62 κιλών γυναικείας πάλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας για το 2018, σε μια κατηγορία όπου βρέθηκαν 11 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media