Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο 21ο διεθνές συνέδριο φυσικής αγωγής & αθλητισμού

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με επιτυχία κατά το τριήμερο    27-29 Απριλίου το 21ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου. Το πρόγραμμα του περιλάμβανε ειδικές εισηγήσεις, στρογγυλές τράπεζες, έντεκα εξειδικευμένα σεμινάρια και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της Αθλητικής Επιστήμης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε Διεθνές Συνέδριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN, ο οποίος είναι από το 1999 ενεργό μέλος της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Με την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, παρακολούθησε ενδιαφέροντα θεωρητικά σεμινάρια σχετικά με την άθληση που έχει ως στόχο την προαγωγή της υγείας, την αθλητική διατροφή και την εφαρμογή της μαθητοκεντρικής διδασκαλίας στο χώρο της Φυσικής Αγωγής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media