Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Be Active» o «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active» και της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στη νέα παραλία εκπαιδευτικές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου και εκατοντάδες οικογένειες.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα με το «Family Olympics» στον «Κήπο των Γλυπτών» και στον «Κήπο της Μεσογείου» όπου τοπικοί αθλητικοί Σύλλογοι υποδέχτηκαν γονείς και παιδιά, γνωρίζοντάς τους θεωρητικά και πρακτικά τον κόσμο των Ολυμπιακών αθλημάτων.

Ακολούθησε ο αγώνας δρόμου ψυχαγωγίας «Family Run» απόστασης 1.500 μέτρων με εκκίνηση τους Ναυταθλητικούς Ομίλους Θεσσαλονίκης και τερματισμό την εγκατάσταση «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, με τους συμμετέχοντες να περνούν το μήνυμα ότι κίνηση και άθληση είναι έννοιες ταυτόσημες με την οικογενειακή ζωή. Πάντα παρών στις γιορτές του αθλητισμού, ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε ενεργά σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις, με την οικογένεια του Εκπαιδευτή Παναγιώτη Δημητριάδη να δηλώνει «Active», ανοίγοντας τον δρόμο για πιο μαζική συμμετοχή του Συλλόγου σε αριθμό οικογενειών στο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018

Share this article