Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε διεθνές σεμινάριο στην Γερμανία Α.Σ «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Με τη συμμετοχή 140 περίπου διαιτητών, προπονητών αλλά και αθλητών από 30 χώρες του πλανήτη πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 23, 24 & 25 Νοεμβρίου το 31ο Διεθνές Σεμινάριο Διαιτησίας (International Umpire Course - I.U.C.) στην πόλη Miesbach της Γερμανίας.

Για τρεις ημέρες οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν σε επαγγελματικά πρότυπα από τα υψηλόβαθμα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Διαιτησίας. Η Ελληνική διαιτησία έδωσε το παρόν στο υψηλών απαιτήσεων σεμινάριο, με τους Εκπαιδευτές των Αθλητικών Συλλόγων «Τέτραθλον» Νάουσας και Ημαθίας, Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και Γιαλαμά Ιωάννη 5 DAN αντίστοιχα.

Ήταν το δεύτερο Διεθνές Σεμινάριο Διαιτησίας για τον Δημητριάδη Παναγιώτη (το πρώτο το 2013 στο Benidorm της Ισπανίας) ο οποίος είναι πανέτοιμος για το μεγάλο βήμα στην διεθνή του καριέρα. Οι στόχοι μετά την επιτυχημένη παρακολούθηση του 31ου I.U.C. είναι πλέον να αποκτήσει το ανώτατο διεθνές δίπλωμα «Umpire A» και να επιλεγεί στην ομάδα των διαιτητών για το ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2019.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Share this article