Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσκεκλημένος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας ο Α.Σ «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Στο νησί της Κύπρου βρέθηκε από 26 μέχρι 30 Δεκεμβρίου για επαγγελματικούς λόγους ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Παναγιώτης Δημητριάδης 5 DAN μετά από σχετική πρόσκληση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας.

Τον Ναουσαίο Εκπαιδευτή υποδέχτηκε θερμά στην πόλη της Λεμεσού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Ναζίρης 6 DAN γνωρίζοντας τον σε μέλη και αθλητές του τοπικού Συλλόγου. Κατά το διάστημα της εκεί διαμονής του, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τόπους μεγάλου ιστορικού ενδιαφέροντος και φυσικά να συμμετάσχει σε προπονήσεις μαζί με Κύπριους και ξένους αθλητές. Μάλιστα, σε μία από αυτές, είχε την ευκαιρία να διδαχτεί από τον Άγγλο Grand Master Donato Nardizzi 9 DAN με τον οποίο συνδέονται φιλικά από τον Νοέμβριο του 2015, οπότε και είχαν συναντηθεί σε Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής στο Tampere της Φινλανδίας.

Ο Εκπαιδευτής μας αποχαιρέτησε με τις καλύτερες εντυπώσεις την Κύπρο και δέχτηκε νέα πρόσκληση για τον ερχόμενο Απρίλιο οπότε είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τριήμερο σεμινάριο προπονητικής στην πόλη της Πάφου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019

Share this article