Διακρίσεις για το TAEKWON-DO Νάουσας στο ATTICA TROPHY 2019

Με τον αριθμό - ρεκόρ των 515 συμμετοχών από 40 Συλλόγους διεξήχθη την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το Attica Trophy 2019.  Η άρτια διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής «Ολυμπιονίκη Χαρά Καρυάμη» με διοργανωτή τον τοπικό Σύλλογο «ΙΩΝΕΣ» και την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWON-DO Νάουσας παρουσιάστηκε στην διοργάνωση με αποστολή τεσσάρων αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στα αγωνίσματα της μάχης και των τουλ υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Παναγιώτη Δημητριάδη, πραγματοποιώντας όλοι τους σπουδαία εμφάνιση και πετυχαίνοντας το απόλυτο. Χρυσό μετάλλιο για την Νένα Δημητριάδου στα τουλ παγκορασίδων 2007-2008. Χρυσή εμφάνιση από την Γεωργία Δημητριάδου στην μάχη, στην κατηγορία -26Kgr. κοριτσιών 2009-2010. Ασημένιο μετάλλιο για τον Βασίλειο Πλουμπίδη στα τουλ Ανδρών και χάλκινο μετάλλιο για την Βαρβάρα Καρυπίδου στην μάχη,  κατηγορία -38Kgr παγκορασίδων 2007-2008.

Η αποστολή της Νάουσας απέσπασε ευμενή σχόλια για την σπουδαία εμφάνιση και έμεινε εντυπωσιασμένη τόσο από το επίπεδο των αγώνων όσο και από την θερμή φιλοξενία των διοργανωτών και προσωπικά του προπονητή του τοπικού Συλλόγου κου Ηλία Ασπιώτη.

Το Taekwon-do της Νάουσας συνεχίζει δυναμικά και προετοιμάζεται μεθοδικά για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που είναι προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του έτους.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media