Νέα του Α.Σ Ρωμιός

Με μεγάλη συμμετοχή και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο διεξήχθη το Διεθνές Πρωτάθλημα «JU JITSU ACROPOLIS INTERNATIONAL», το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 48 Σύλλογοι από την Ελλάδα, με 1.212 συμμετοχές και η ομάδα της Ιταλίας με 80 συμμετοχές. Την αποστολή του συλλόγου μας αποτελούσαν οι αθλητές :

Γιώργος Ιωσηφίδης
Κωνσταντίνος Λάμπρογλου
Γιώργος Παυλιδης
Δαβίδ Μουρατσασβιλι .

Κερδίζοντας τρεις δύσκολους αγώνες κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο κατακτώντας το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Ιωσηφίδης. Παίρνοντας μέρος σε δυο κατηγορίες ο μόλις 9 ετών Κωνσταντίνος Λα

Ο Α.Σ. Ρωμιός παρέδωσε βιβλία και...αγάπη στην χθεσινή δράση της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. στο δημαρχείο Βέροιας

Στο Δήμο Βέροιας βρέθηκαν χθες οι αθλητές, γονείς και κηδεμόνες του αθλητικού συλλόγου ΡΩΜΙΟΣ, δίνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης για τα παιδιά και όχι μόνο. Με αφορμή τις άγιες μέρες των εορτών που πλησιάζουν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια όμορφη δράση που οργάνωσε η πρόεδρος Συρμούλα Τζήμα- Τόπη και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Βέροιας .

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media