Μετάλλια για το TAEKWON-DO της Νάουσας σε διεθνές τουρνουά

Με διεθνείς διακρίσεις έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για το Taekwon-do της Νάουσας. Ο Σύλλογος συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Open «7th European King of Taekwon-do» το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο «Μακεδονική Δύναμη» Νεάπολης και την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Για δύο ημέρες, 1.400 αθλητές από 15 χώρες του πλανήτη (Αλβανία, Αργεντινή, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, Κίνα, Κύπρος, Ουκρανία, Παραγουάη, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Τσεχία) πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος.

Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων σημειώθηκαν οι μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου, με τον Βασίλειο Πλουμπίδη να κατακτά ασημένιο μετάλλιο στα Tul 2 Dan Ανδρών και τον προπονητή Παναγιώτη Δημητριάδη να κατακτά δύο μετάλλια στην κατηγορία των Βετεράνων άνω των 40 ετών, ένα χρυσό στα Tul 4-6 Dan και ένα ασημένιο στην Μάχη -73 κιλά.

Κατά την δεύτερη ημέρα τόσο οι αθλήτριες Νένα Δημητριάδου και Βαρβάρα Καρυπίδου στην κατηγορία των κορασίδων όσο και οι αθλητές Εμμανουήλ Δούτσης και Λουκάς Γιούρος στην κατηγορία των εφήβων, στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους αλλά έμειναν εκτός μεταλλίων. Ιδιαίτερα θετικά τα μηνύματα από τους αγώνες επίδειξης μάχης σε τετράδες για τις σχολικές ηλικίες 2009, 2010 και 2011 όπου η Γεωργία Δημητριάδου, ο Βασίλειος Ζούκης και η Αικατερίνη Τζημώκα αγωνίστηκαν εξαιρετικά απέναντι σε Έλληνες και ξένους αντιπάλους και βραβεύτηκαν με μετάλλιο για την απόδοσή τους.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media