Με το δεξί οι κορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας

Με το δεξί ξεκίνησαν το νέο έτος οι κορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Με πολύ καλή εμφάνιση, νίκησαν την πολύ καλή ομάδα της Αλεξάνδρειας στη Βέροια με 3-1 σετ. Τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν το σκορ με πείσμα και τελικά δικαιώθηκαν οι προσπάθειες τους. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα και χειροκρότησαν όλα τα κορίτσια. Τα σετ 25-23, 17-25, 25-20 και 25-23.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Καρανικόλα Φρειδερίκη και Βενετικίδου Αγάπη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Βενετικίδου Αγάπη, Σαράφη Μαρία, Κοντοπούλου Μαρία, Τσεά Μαρία, Τζίρου Αννα(libero), Καρανικόλα Φρειδερίκη, Γεωργιάδου Νίκη, Τσιούχα Μαριάννα, Τζιβάρα Καλλιόπη, Οφοτζέμπε Σιώμα, Παπαευθυμίου Ολυμπία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media